ua en ru

Ляшко вибачився перед Порошенком за свого нардепа

Лідер Радикальної партії Олег Ляшко вибачився перед Президентом України Петра Порошенка за заяву свого нардепа Ігоря Мосейчука. Про це у своєму Facebook повідомив прес-секретар Порошенка Святослав Цеголко.

"Лідер Радикальної партії Олег Ляшко вибачився перед президентом за "експресивні і непродумані заяви" своїх колег. Це сталося під час засідання Національної ради реформ. Ляшко пояснив слова свого колеги "початком весни". І пообіцяв, що народний депутат Мосійчук також публічно вибачиться за свої заяви", - написав Цеголко.

"Я хотів би перед вами як лідер парламентської фракції, яка входить в коаліцію, вибачитися за заяви наших депутатів, які прозвучали вчора. Досить незважені, експресивні заяви. Я списую це на досить напружену ситуацію в суспільстві і, очевидно, початок весни. Я хотів би запевнити вас як Президента, що наша фракція розуміє, що запорука успішності нашої роботи - це спільні узгоджені дії парламентської коаліції, уряду та Президента. Ми не буде давати подарунки нашим ворогам, ні внутрішніх, ні зовнішніх, для того, щоб знайти приводи розхитати коаліцію або внести до неї розкол", - заявив Ляшко.

Нагадаємо, Ігор Мосійчук заявив, що Президент України Петро Порошенко готує замах на лідера Радикальної партії Олега Ляшка.