ua en ru

У Львівській області відновили електропостачання у 154 населені пункти

У Львівській області відновили електропостачання у 154 населені пункти Ілюстративне фото (facebook.com/theministryofdefence.ua)

Ще 63 населені пункти Львівської області залишаються без електрики внаслідок негоди

У Львівській оласті вже 154 населені пункти отримують електропостачання, яке було відключено внаслідок негоди. Про це у понеділок, 24 вересня, повідомляє прес-служба "Львівобленерго".

Зазначається, що станом на 16:00 год. через потужні пориви вітру ще залишаються знеструмленими 17 ліній електропередачі напругою 6-10 кВ повністю та 7 частково, 63 населені пункти повністю та 22 частково у різних районах області.

"Ліквідація наслідків стихії триває: працює 26 аварійних бригад "Львівобленерго" у складі 111 енергетиків, залучили 36 одиниць техніки", - повідомили в прес-службі підприємства.

Нагадаємо, що станом на 10:00 год. ранку внаслідок негоди у Львівській області без світла були 179 населених пунктів повністю та 60 частково.

Додамо, що у Луганській області в наслідок негоди вдень у понеділок, 24 вересня, без світла загалом опинилися майже 2 тис. будинків у різних частинах області. Повністю були знеструмлені три населені пункти, ще 9 - перебувають без електроенергії частково. Найбільше постраждали мешканці Попаснянського району - тут без електроенергії опинилися 814 споживачів в населеному пункті Новотошківка.