ua en ru

У Львівській області через негоду знеструмлено 179 населених пунктів

У Львівській області через негоду знеструмлено 179 населених пунктів Ілюстративне фото (facebook.com/theministryofdefence.ua)

Через сильний вітер у Львівській області пошкоджено електромережі

У Львівській області через негоду знеструмлено 179 населених пунктів. Про це йдеться у повідомленні прес-служби "Львівобленерго".

Як зазначається, через сильний вітер у Львівській області пошкоджено електромережі, енергетики працюють у посиленому режимі, аби повернути світло мешканцям.

"Станом на 10:00 ранку 24 вересня внаслідок негоди знеструмлено 67 ліній електропередачі напругою 6-10 кВ повністю та 2 частково, 179 населених пунктів повністю та 60 частково у всіх районах області", - йдеться у повідомленні.

Повідомляється, що за даними синоптиків, сьогодні, 24 вересня, у Львівській області очікується посилення вітру до 24 м/с, місцями пориви до 29 м/с та сильні опади: дощ, вранці та вдень в окремих районах з мокрим снігом.

Нагадаємо, раніше РБК-Україна повідомляло, що в результаті сильного вітру у Львові сьогодні, 24 вересня, попадало кілька дерев та було пошкоджено ліній електропередач.

Зазначимо, в Україні сьогодні, 24 вересня 2018 року, очікується підйом рівнів води в річках.