ua en ru

У Львівській області впродовж доби на воді загинуло 3 людини

У Львівській області впродовж доби на воді загинуло 3 людини Фото: водолази

Загиблих виявили в м. Радехів, селі Жвирка та поблизу Трускавця

У Львівській області протягом минулої доби зафіксовано загибель на воді трьох людей. Про це повідомляє прес-центр обласного управління Держслужби з надзвичайних ситуацій.

Зокрема зазначено, що 20 травня о 15:50 стало відомо про те, що в селі Жвирка Сокальського району на вул. Миру, в місцевому ставку виявлено тіло чоловіка 1956 року народження.

"Цього ж дня о 16:40 у м. Радехів на вул. Об’їзна, у місцевих очисних спорудах, під час риболовлі впав у воду та втопився чоловік 1946 року народження", - йдеться в повідомленні.

Крім того, о 19:40 до рятувальників надійшло повідомлення про те, що на території Дрогобицького району поблизу м. Трускавець в озері втопився житель м. Борислав 1985 року народження.

У зв’язку з цим рятувальники Львівської області закликають усіх любителів відпочинку на воді бути обачними й дотримуватись елементарних правил безпеки.

Нагадаємо, раніше керівник Національної поліції України Сергій Князєв заявив, що під час літнього сезону в Києві порядок на водоймах забезпечить новий департамент оновленої річкової поліції.