ua en ru

Поліція завела справу за фактом загибелі новонародженого у Львівській області

Поліція завела справу за фактом загибелі новонародженого у Львівській області Фото: місце виявлення тіла немовляти в Жовківському районі (прес-служба НПУ)

Працівники поліції з’ясовують обставини смерті дитини

У Львівській області сьогодні, 5 листопада 2017 року, близько 08:00 в Пустомитівське відділення поліції надійшла інформація про те, що на смітнику неподалік одного з готелів виявлено тіло немовляти без ознак життя. Про це повідомляє прес-служба обласної поліції.

Зазначено, що на місці події працювала оперативно-слідча група.

"Встановлено, що вночі в номері готелю народила дитину 25-річна жителька Жовківського району. Тіло хлопчика скероване на судово-медичну експертизу для встановлення причини смерті", - йдеться в повідомленні.

За цим фактом правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ст. 117 Кримінального кодексу (умисне вбивство матір'ю своєї новонародженої дитини). Санкція статті передбачає покарання у вигляді обмеження волі на строк до п'яти років або позбавлення волі на той самий строк.

Поліція завела справу за фактом загибелі новонародженого у Львівській областіПоліція завела справу за фактом загибелі новонародженого у Львівській областіПоліція завела справу за фактом загибелі новонародженого у Львівській області

Фото: місце виявлення тіла дитини в Жовківському районі (прес-служба НПУ)

Наразі вирішується питання щодо обрання для жінки міри запобіжного заходу, проводяться першочергові слідчі дії.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Одесі медики врятували малюка, який отримав численні опіки тіла (у дитини були виразки третього ступеня).