ua en ru

У Львівській області зіткнулися два мікроавтобуси, є постраждалі

У Львівській області зіткнулися два мікроавтобуси, є постраждалі Фото: поліція (oda.zt.gov.ua)

За даним фактом відкрито кримінальне провадження

У Львівській області на автодорозі Київ-Чоп у селі Ясенів зіткнулися два мікроавтобуси, внаслідок чого постраждали 5 осіб. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Головного управління Національної поліції у Львівській області.

Як зазначається ДТП сталася вчора, 17 грудня, о 17:15.

"Зіткнулись мікроавтобуси "Фольксваген", яким керував 50-річний мешканець Житомирської області та "Газель", за кермом якого перебував 35-річний мешканець Буського району. Внаслідок зіткнення тілесні ушкодження отримали водій "Фольксвагена" та його пасажирка, 56-річна мешканка Житомира. У водія лікарі діагностували тупу травму живота, а у жінки - струс головного мозку та закриту черепно-мозкову травму", - йдеться у повідомленні.

Крім того, внаслідок аварії постраждали водій "Газелі", у якого медики виявили закриту черепно-мозкову травму та його пасажири - мешканці Бродівського району віком 29 та 49 років, у них лікарі діагностували відповідно тупу травму живота та закриту черепно-мозкову травму.

За фактом ДТП відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху) КК України.

У Львівській області зіткнулися два мікроавтобуси, є постраждаліУ Львівській області зіткнулися два мікроавтобуси, є постраждалі

Фото: ДТП у Львівській області (lv.npu.gov.ua)

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Львівській області зіштовхнулися рейсовий пасажирський автобус і автомобіль "Мерседес Віто".