ua en ru

В Львівській області внаслідок ДТП постраждали 4 людей

В Львівській області внаслідок ДТП постраждали 4 людей Ілюстративне фото (РБК-Україна)

Зіткнулись автомобілі "Фольксваген Венто" та "Тойота"

У неділю, 2 серпня, в Львівській області в місті Самбір внаслідок зіткнення двох автомобілей постраждали 4 людей. Про це повідомляє прес-служба Головного управління Національної поліції в Львівській області.

Як зазначають у поліції, аварія сталася близько 8 годин ранку. Зіткнулись автомобілі "Фольксваген Венто" та "Тойота". Внаслідок ДТП постраждали водій та двоє пасажирів "Фольксвагена" і пасажир "Тойоти".

"Поліцейські встановлюють обставини ДТП. За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України", - повідомляють у прес-службі поліції.

Нагадаємо, що на півдні Еквадору внаслідок аварії за участю пасажирського автобуса загинули щонайменше 11 людей. Також внаслідок ДТП постраждали 37 людей.

Додамо, що у штаті Нью-Мексико (США) сталося зіткнення пасажирського автобуса і вантажівки, в результаті чого загинуло щонайменше 4 людини. У момент аварії у автобусі було 49 пасажирів. За даними CBS кількість постраждалих становить 35 осіб.