ua en ru

У Львівській області викрили конвертцентр з оборотом в 50 млн гривень

У Львівській області викрили конвертцентр з оборотом в 50 млн гривень Фото: податкова міліція (sfs.gov.ua)

Зловмисники надавали послуги з мінімізації податкових платежів

У Львівській області викрили конвертцентр з оборотом в 50 млн гривень. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Головного управління Державної фіскальної служби України у Львівській області.

"Податковою міліцією Головного управління ДФС у Львівській області 01.08.2017 року припинено діяльність чергової конвертаційної схеми з надання послуг мінімізації податкових платежів реальним підприємствам регіону, а також конвертації безготівкових коштів у "тіньову" готівку, шляхом імітації фінансово-господарської діяльності через документальне оформлення удаваних операцій", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, загальна сума оборотів на розрахункових рахунках конвертцентру склала близько 50 млн гривень.

Повідомляється, що у ході обшуків в місцях проживання осіб, причетних до протиправної діяльності, виявлено печатки 19 підприємств, кліше підписів, підписані бланки з відтисками печаток, комп’ютерні системні блоки з програмами для подачі електронної звітності та реєстрації податкових накладних, паспорта, пенсійні посвідчення, флешки, чорнові записи про видачу клієнтам готівкових коштів, кредитні картки, чекові книжки.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що поліція викрила схему розкрадання 3,5 млн гривень держкоштів.