ua en ru

У Львівській області прокуратура призупинила роботу одного з ізоляторів

У Львівській області прокуратура призупинила роботу одного з ізоляторів Фото: прокуратура (screenshot(google-maps)

Наразі діяльність спецустанови поліції призупинено та розпочато ремонтні роботи

У Львівській області прокуратура через порушення призупинила роботу одного з ізоляторів. Про це йдеться у повідомленні прес-служби прокуратури Львівської області.

"В ізоляторі тимчасового тримання №3 Головного управління Нацполіції Львівської області у м. Сокалі, не обладнано кімнату медичного огляду, медізолятор та санітарний пропускник із дезінфекційною камерою. Крім цього, душова кімната містить лише одну душову кабінку, а камера для побачень взагалі відсутня", - йдеться у повідомленні.

Крім того, зазначається, що приміщення камер ізолятора потребують негайного ремонту. Також в ізоляторі зафіксовано факти порушень вимог пожежної безпеки.

Повідомляється, що прокуратура Львівської області внесла документ прокурорського реагування з вимогою призупинити функціонування спецустанови.

"З0.10.2017 року діяльність ізолятора призупинено та розпочато ремонтні роботи задля усунення виявлених недоліків та приведення установи у відповідність до чинного законодавства та європейських стандартів", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що прокуратура Львівської області призупинила діяльність ізолятора тимчасового тримання у Дрогобичі.