ua en ru

У Львівській області прикордонники затримали розшукуваного посадовця

У Львівській області прикордонники затримали розшукуваного посадовця Фото: пункт пропуску "Угринів"

Затриманого підозрюють у вчиненні правопорушень одночасно за кількома статтями ККУ

У Львівській області прикордонники 8 травня 2017 року затримали українського посадовця, який перебував у розшуку. Про це повідомляє прес-центр Державної прикордонної служби України.

"Учора, в пункті пропуску "Угринів", що на українсько-польському кордоні, відносно українця, який намагався виїхати з країни, відбулося спрацювання баз даних про розшук. Прикордонники Львівського загону одразу ж затримали чоловіка", - йдеться в повідомленні.

Зазначено, що в ході встановлення обставин стало відомо, що затриманого підозрюють у вчиненні правопорушень одночасно за кількома статтями Кримінального кодексу України.

"Чоловіка розшукують за скоєння злочину групою осіб за попередньою змовою, фіктивне підприємництво, за ухиляння від сплати податків і підробку документів та за статтею про зловживання службовим становищем або владою", - доповіли у відомстві.

Повідомляється, що прикордонники відразу проінформували правоохоронців та передали чоловіка представникам Національної поліції.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що українські прикордонники затримали двох іноземців, які перебуваються у міжнародному розшуку по лінії Інтерполу.