ua en ru

У Львівській області поїзд на смерть збив чоловіка

У Львівській області поїзд на смерть збив чоловіка Фото: вагон потяга (Pixabey)

Наразі обставини та причини події з’ясовуються

У Львівській області вчора, 5 листопада 2017 року, поїзд на смерть збив чоловіка. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Львівської обласної державної адміністрації.

"5 листопада о 20:55 год. на залізничному перегоні Мостиська - Судова-Вишня - 1 електропоїздом № 6122 сполученням Мостиська - Львів було смертельно травмовано особу чоловічої статі віком приблизно 70 років (особа встановлюється)", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, внаслідок події затримка руху електропоїзду становила 10 хвилин. Наразі обставини та причини події з’ясовуються.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що на залізничному вокзалі у місті Лубни Полтавської області 5 листопада 2017 року вранці мати з донькою підлізли під вагон поїзда і дівчинка тяжко травмувалася.

"Мати наразила 11-річну доньку на страшну небезпеку. Вона вирішила перейти у невстановленому місці колію, на якій стояв вантажний поїзд. Мати з донькою підлізли під вагон. Коли поїзд рушив, дівчинка вискочити з-під вагона не встигла", - повідомляли у прес-службі "Укрзалізниці".