ua en ru

У Лубнах дитина потрапила під потяг

У Лубнах дитина потрапила під потяг Фото: вагон потяга (Pixabey)

11-річна дівчинка зазнала тяжкої травми - ампутацію ступні

На залізничному вокзалі у місті Лубни Полтавської області 5 листопада 2017 року вранці мати з донькою підлізли під вагон і дівчинка тяжко травмувалася. Про це повідомляє прес-служба "Укрзалізниці".

"Мати наразила 11-річну доньку на страшну небезпеку. Вона вирішила перейти у невстановленому місці колію, на якій стояв вантажний поїзд. Мати з донькою підлізли під вагон. Коли поїзд рушив, дівчинка вискочити з-під вагона не встигла", - йдеться в повідомленні.

Зазначено, що через порушення правил безпеки на залізничному транспорті дівчинка зазнала тяжкої травми - ампутацію ступні.

"Мати свої дії пояснила тим, що поспішала на електропоїзд. До місця події прибули поліція та швидка допомога", - доповіли у відомстві.

У зв'язку з цим залізничники вкотре застерігають від необачної та ризикованої поведінки і дорослих, і дітей. В УЗ просять громадян не наражати себе і близьких на смертельний ризик, і переходити колії лише у спеціально відведених місцях.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що під Ізюмом Харківської області вантажний поїзд збив жінку, яка від отриманих травм загинула на місці події.