ua en ru

У Львівській області на підстанції від удару струмом загинув чоловік

У Львівській області на підстанції від удару струмом загинув чоловік Фото: поліція вирішує питання про відкриття кримінальної справи (oda.zt.gov.ua)

За даними поліції, загинув 30-річний житель одного з сіл Бродівського району

У Бродівському районі Львівської області на території однієї з підстанцій від удару електричним струмом загинув 30-річний місцевий житель, тіло направили на експертизу. Про це йдеться в повідомленні поліції Львівської області.

"До Бродівського відділення поліції 12 червня близько 17:00 надійшло повідомлення про те, що на території електропідстанції виявлено тіло чоловіка. Як встановили правоохоронці, загинув 30-річний житель одного із сіл району. Ймовірною причиною смерті чоловіка стало ураження електрострумом, оскільки напруга на підстанції становить 10 000 вольт", - йдеться в повідомленні.

Також повідомляється, що тіло загиблого направили на експертне дослідження. Встановлюються обставини події. Вирішується питання про відкриття кримінального провадження.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Львівській області під час проїзду військової техніки стався витік невідомої речовини.