ua en ru

У Львівській області під час проїзду військової техніки стався витік невідомої речовини

У Львівській області під час проїзду військової техніки стався витік невідомої речовини Фото: місце події (facebook.com-Mariana Pietsukh)

Експерти військової прокуратури зараз проводять огляд місця події

У вівторок, 13 червня 2017 року, вранці поблизу села Залужани Городоцького району Львівської області під час проїзду військової техніки стався витік невідомої речовини, передає місцеве видання Zaxid.net.

"На перехресті трас Львів-Самбір і Комарно-Городок під час проїзду військової техніки приблизно в 9-10 ранку стався розлив окислювача ракетного палива на дорожнє полотно. Дорога перекрита, пожежники залили полотно піною. На місці є представники військової прокуратури", - повідомляє видання, посилаючись на інформацію місцевої журналістки.

При цьому у головному управлінні Державної служби з надзвичайних ситуацій у Львівській області підтвердили інформацію про витік речовини і запевнили, що вона не є небезпечною.

"Наші працівники були на місці, провели промивку дорожного полотна і все. Більше наших дій там не було потрібно. Ця речовина не є небезпечною - це суміш води із чимось. На цей момент проїзд дорогою повністю відновлено", - зазначив речник обласного управління ДСНС Віталій Туровцев.

Крім того, у військовій прокуратурі виданню також підтвердили, що їх фахівці ще з'ясовують обставини аварії.

"Експерти військового гарнізону зараз проводять огляд місця події, наразі можу тільки розповісти, що це сталося близько десятої ранку, речовину везли у військовому КАМАЗі. Усі деталі будуть після проведення аналізів ввечері", - зазначила речниця військової прокуратури Західного регіону Юлія Галущак.

Пишуть мені очевидці: " На перехресті трас Львів-Самбір і Комарно-Городок під час проїзду військової техніки приблизно в...

Опубліковано Мар'яною П'єцух 13 червня 2017 р.

Нагадаємо, у селищі Веселе Донецької області місцеві жителі спіймали на гарячому водіїв автоцистерн, які зливали хімікати в поле.