ua en ru

У Львівській області перекинувся рейсовий автобус з пасажирами

У Львівській області перекинувся рейсовий автобус з пасажирами Фото: ДТП (torange.biz)

В результаті інциденту постраждали три особи

У Львівській області перекинувся рейсовий автобус з пасажирами, постраждали три особи. Про це повідомляє прес-служба Департаменту з питань цивільного захисту Львівської Облдержадміністрації у Facebook.

"3 грудня о 15:55 на автодорозі "Східниця - Пісочна" в с. Рудники Миколаївського району (поворот на с. Пісочна) водій рейсового автобуса "ЕОС" сполученням "Львів - Трускавець", 1960 року народження не впорався з керуванням, з'їхав у кювет і перекинувся", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією прес-служби, на момент дорожньо-транспортної пригоди (ДТП) в автобусі перебувало 20 пасажирів і водій.

У Львівській області перекинувся рейсовий автобус з пасажирами

Фото: ДТП у Львівській області galinfo.com.ua)

Так, в результаті ДТП три людини (пасажири) отримали травми середнього ступеня тяжкості і були госпіталізовані. Зокрема, постраждала мешканка Львова 1973 року народження, житель Львова 1954 року народження, а також мешканка Новояворівська 1992 року народження. Причини ДТП встановлюються.

У Львівській області перекинувся рейсовий автобус з пасажирамиУ Львівській області перекинувся рейсовий автобус з пасажирамиУ Львівській області перекинувся рейсовий автобус з пасажирами

Фото: ДТП у Львівській області galinfo.com.ua)

ІНФОРМАЦІЯ про оперативну обстановку з питань надзвичайних ситуацій та про інші небезпечні події на території області ст...

Опубліковано Департамент з питань цивільного захисту Львівської ОДА 3 грудня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Києві на вулиці Палладіна маршрутка врізалася у фуру, в результаті постраждали щонайменше три людини.