ua en ru

У Львівській області негода знеструмила понад 30 населених пунктів

У Львівській області негода знеструмила понад 30 населених пунктів Фото: у Львівській області пориви вітру знеструмили кілька населених пунктів

Населені пункти знеструмлені в зв'язку з дощем і сильними поривами вітру

У Львівській області через несприятливі погодні умови знеструмлено 32 населених пункти, бригади обленерго приступили до ремонту. Про це йдеться в повідомленні Державної служби з надзвичайних ситуацій України.

"Львівська область. З 4 на 5 квітня в результаті несприятливих погодних умов (дощ, пориви вітру 15-20 м/с), через спрацювання систем захисту ліній електропередач, сталося знеструмлення 32 населених пунктів. До відновлення електропостачання населених пунктів залучено бригади обленерго", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Івано-Франківській області зберігається значна лавинна небезпека. У зв'язку з цим ДСНС закликає українців бути обережними і утриматися від походів у гори. Крім того, синоптики попереджають про грози та сильний вітер в Карпатах, на Закарпатті та Прикарпатті, пориви можуть досягати швидкості в 20 м/с.