ua en ru

У Львівській області вантажівка врізалася у автобус, є постраждалі

У Львівській області вантажівка врізалася у автобус, є постраждалі Фото: аварія (flickr.com/Jack Huster)

Серед постраждалих - вагітна дівчина

У Львівській області вантажівка врізалася у автобус, внаслідок чого постраждали 12 пасажирів автобуса. Про це повідомляє департамент з питань цивільного захисту Львівської обласної державної адміністрації.

Дорожньо-транспортна пригода відбулася 24 листопада о 19:13 в с. Гамаліївка, Пустомитівського району на автодорозі сполученням “Київ - Чоп”.

Житель Туреччини, 1974 року народження, керуючи вантажівкою марки “Мерседес” із причепом “Turcan” не надав переваги у русі транспорту, який рухався по головній дорозі. Внаслідок цього відбулося зіткнення з рейсовим автобусом сполученням “Львів-Буськ” марки "Мерседес 609D".

Чотирьох постраждалих доправили до медичних закладів Львова, інших після обстеження та надання медичної допомоги відпустили додому.

Серед постраждалих - вагітна дівчина 1998 року народження, її доправили до гінекологічного відділення.

Нагадаємо, 24 листопада у Львівській області у селі Червоне відбулася ДТП за участю трактора і вантажного автомобіля. У результаті тракторист отримав травми і був доставлений до лікарні. Медики діагностували у нього закриту черепно мозкових травму і забій грудної клітини.