ua en ru

У Львівській області в ДТП постраждали 6 людей

У Львівській області в ДТП постраждали 6 людей Фото: ДТП (поліція Львівської області)

У Стрийському районі легковик зіткнувся з мікроавтобусом

У Стрийському районі Львівської області сталося зіткнення легкового автомобіля "ВАЗ-2108" та мікроавтобуса "Мерседес Спринтер", в результаті якого постраждали 6 осіб. Про це повідомляє прес-служба поліції Львівської області.

Вчора, 7 серпня о 18:16, Стрийський відділ поліції надійшло повідомлення від диспетчера "швидкої допомоги" про те, що на автодорозі Київ - Чоп у селі Любинці Стрийського району, сталася дорожньо-транспортна пригода з потерпілими.

На Стрийщині внаслідок ДТП тілесні ушкодження отримали шестеро людей (ФОТО) Сталося зіткнення автомобіля «ВАЗ-2108» та ...

Опубліковано Головне управління Національної поліції у Львівській області 8 серпня 2017 р.

Правоохоронці встановили, що водій автомобіля ВАЗ, 39-річний житель Дрогобицького району, не вибрав безпечну швидкість руху, при здійсненні обгону, скоїв зіткнення з автомобілем "Мерседес Спринтер", яким керував 31-річний житель міста Чернівці.

В результаті зіткнення тілесні ушкодження отримали 5 пасажирів мікроавтобуса та водій ВАЗа. Постраждалих для надання медичної допомоги доставили в лікарню.

Поліція встановлює обставини ДТП. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортним засобом) КК України.

altalt

Фото: ДТП (поліція Львівська область)

Нагадаємо, 7 серпня у Львівській області, на трасі Київ-Чоп, туристичний автобус зіткнувся з маршруткою, в результаті чого одна людина загинула, ще 7 постраждали.