ua en ru

У Львівській області діти отруїлися алкоголем

У Львівській області діти отруїлися алкоголем Фото: діти отруїлися алкоголем

Підлітків доставили в реанімаційне відділення лікарні

Двоє хлопців і дівчинка віком 14 років, які проживають в одному з селищ Жидачівського району Львівської області, отруїлися алкоголем. Про це повідомляє прес-служба Національної поліції Львівської області.

Повідомляється, що 8 березня в Жидачівське відділення поліції надійшло повідомлення від чергового лікаря центральної районної лікарні про те, що каретою швидкої допомоги до них доставлено трьох дітей з діагнозом "алкогольне отруєння".

"Правоохоронці встановили, що мешканці одного з селищ району, двоє хлопців та дівчина віком 14 років, розпивали спиртні напої з нагоди свята. Після цього дітям стало погано і вони звернулися за медичною допомого до місцевого лікаря. Звідти їх каретою швидкої допомоги було доставлено в центральну району лікарню і госпіталізовано в реанімаційне відділення. Зараз стан дітей стабільний".

Правоохоронці встановлюють, які алкогольні напої вживали діти і де вони їх взяли.

Відзначають, що батьків дітей буде притягнуто до адміністративної відповідальності за невиконання ними батьківських обов'язків.

Нагадаємо, в Луганській області перекинувся автомобіль, травмовано четверо осіб. За кермом машини перебував неповнолітній водій без водійських прав.