ua en ru

У Львівській обл. невідомий розгромив і пограбував сільраду

У Львівській обл. невідомий розгромив і пограбував сільраду Фото: МВС

Зловмисник розкидав речі і вкрав бланки свідоцтв про народження та смерть

У Львівській області 18 жовтня невідомий розгромив і пограбував сільську раду. Про це йдеться в повідомленні прес-служба ГУМВС України у Львівській області.

"У Пустомитівського райвідділу міліції 18 жовтня звернувся 51-річний виконуючий обов'язки сільського голови із заявою про те, що хтось обікрав сільраду", - йдеться в повідомленні.

Працівники міліції встановили, що, приставивши драбину, зловмисник проник через вікно другого поверху до кабінету керівника установи. Він влаштував у приміщенні сільради справжній розгардіяш, розкидавши майно та документацію.

Невідомий викрав з сільської ради-комп'ютерну техніку і кілька бланків свідоцтв про народження, про шлюб і про смерть. Загальна сума збитків становить близько 5 тис. гривень.

Зараз правоохоронці встановлюють особу зловмисника. Вирішується питання про відкриття кримінального провадження за ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка).

Як передає видання Portal.lviv.ua напередодні події, в п'ятницю, 16 жовтня, близько 20 осіб погрожували голові сільської ради села Лисиничі. Зокрема, мова йшла про те, що вони не допустять проведення місцевих виборів у селі і зроблять все можливе для зриву виборчого процесу.

Нагадаємо, у Київській області побили кандидата на пост голови сільради.