ua en ru

У Львівській обл. чиновники лісгоспу нарахували собі 5 млн гривень премій, - прокуратура

У Львівській обл. чиновники лісгоспу нарахували собі 5 млн гривень премій, - прокуратура Фото: прокурорське посвідчення (twitter.com/nab_ukr)

Чиновники нараховували собі премії у 2015-2016 роках, заявили в прокуратурі

У Львівській області посадові особи одного із лісогосподарських підприємств нарахували собі понад 5 млн гривень премій. Про це повідомила прокуратура регіону в Facebook.

Правоохоронці встановили, що чиновники нараховували собі премії у 2015-2016 роках.

"На даний час у провадженні тривають першочергові слідчі дії, спрямовані на повне, всебічне та об’єктивне дослідження усіх обставин кримінального правопорушення", - зазначили в прокуратурі.

Досудове розслідування проводиться за ч. 2 ст. 364 Кримінального кодекса України (зловживання владою або службовим становищем, що спричинило тяжкі наслідки).

12.10.2017 Посадові особи одного із лісогосподарських підприємств Львівщини безпідставно нараховували собі премії у сум...

Опубліковано Прокуратура Львівської області 12 жовтня 2017 р.

Нагадаємо, раніше у Полтавській області на хабарі затримали начальника, заступника та начальника сектора одного з відділів поліції.

За даними слідства, з серпня в одне із господарських товариств Лубенського району почали неодноразово приїжджати працівники поліції та перешкоджати роботі, блокуючи техніку, зупиняючи вирубку дерев тощо. Пізніше керівник відділу поліції та його заступник вимагали від директора оброблену деревину на 40 тис. гривень для подальшого "співробітництва".