ua en ru

При зіткненні автомобіля і туристичного автобуса постраждали 10 осіб

При зіткненні автомобіля і туристичного автобуса постраждали 10 осіб Фото: ДТП у Жидачівському районі

Травмованих пасажирів доставили в лікарню

В результаті аварії на автодорозі Жидачів-Львів с. П'ятничани, Жидачівського району Львівської області загинули водій та пасажир автомобіля Mercedes, 9 пасажирів автобуса та 1 пасажир авто отримали травми. Про це повідомили у прес-службі ДСНС Львівської області.

"Вранці 31 березня відбулося зіткнення пасажирського автобуса Neoplan з легковим автомобілем Mercedes. Автобус слідував з Республіки Білорусь в Буковель. У ньому перебувало 42 пасажири-громадяни Білорусії та два водія. В результаті зіткнення автобус перекинувся в кювет", - йдеться в повідомленні.

altaltaltalt

Фото: у Львівському ДТП постраждали 10 осіб

Згідно з інформацією рятувальників, постраждалі доставлені у 8-му комунальну міську клінічну лікарню Львова. Рятувальники провели роботи по вивільненню тіла загиблого водія з автомобіля. До ліквідації наслідків аварії залучили 12 рятувальників та 2 одиниці спецтехніки.

Правоохоронці встановлюють обставини події. Інформація про постраждалих уточнюється.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що 31 березня, в результаті зіткнення автомобіля Mercedes і туристичного автобуса Neoplan на автодорозі Львів-Рогатин біля села П'ятничани Львівської області загинули дві людини: 26-річний водій автомобіля та його 39-річний пасажир.