ua en ru

Львівська міськрада затвердила бюджет Львова з обсягом доходів у розмірі 2,75 млрд грн

Сьогодні на пленарному засіданні сесії Львівської міської ради проголосували за проект бюджету, запропонований виконавчим комітетом із зауваженнями бюджетної комісії. Відповідно до ухвали, загальний обсяг доходів міського бюджету Львова на 2013 рік становитиме 2 млрд 747 млн грн. Обсяг видатків - 2 млн 814 млн грн. Про це повідомляє прес-служба Львівської міськради.

За пропозицією бюджетної комісії, до проекту бюджету було внесено зміни. Відтак, депутати виділили 46 млн грн на санітарне прибирання доріг і скверів міста. З фінансування 32 управлінь Львівської міської ради зняли 3 млн 607 тис. грн, які скерують до резервного фонду бюджету. Натомість на управління "Секретаріат ради" збільшили видатки на 300 тис. грн. Також 575 тис. грн із фінансування відділу промоції управління інформаційної політики та зовнішніх відносин перескерували на управління туризму.

Бюджет розвитку на 2013 затверджено у загальній сумі 350 млн грн. Конкретизувати видатки будуть через декілька тижнів, коли розглядатимуть конкретно бюджет розвитку.

Читайте також: Сімферопольська міськрада затвердила бюджет на 2013 р. з обсягом доходів у розмірі 1,26 млрд грн