ua en ru

Львівська міліція закликає не піддаватися на провокативну інформацію щодо появи "тітушок"

Правоохоронці закликають мешканців Львова не піддаватися на провокації осіб, які поширюють інформацію про нібито появу у Львові т.з. "тітушок".

Правоохоронці закликають мешканців Львова не піддаватися на провокації осіб, які поширюють інформацію про нібито появу у Львові т.з. "тітушок". Про це повідомляє прес-служба МВС у Львівській області.

"Останнім часом у соцмережах та в засобах масової інформації почали поширюватися повідомлення про те, що "нібито у маршрутних таксі Львова їздять молодики спортивної форми", т.з. "тітушки", які провокують людей на бійки. При цьому будь-яких реальних випадків та зазначення місць і часу таких провокацій і бійок особи, які поширюють такі повідомлення, не зазначають.

Також з'явилася інформація про те, що нібито "працівник МВС сказав, що вже багато людей звернулись до МВС, які бачили "тітушок" і що вже багато людей постраждало". Знову ж таки, ця інформація поширюється без будь-яких прикладів і повідомлень про те, де і як постраждали люди", - йдеться у повідомленні.

У зв'язку з цим міліція повідомляє, що з початку цього року до підрозділів МВС України у Львівській області не надійшло жодного звернення від громадян з повідомленням про те, що вони бачили так званих "тітушок" або постраждали внаслідок бійки з ними.

У МВС закликають громадян не піддаватися на провокації, зберігати спокій і давати адекватну оцінку будь-яким повідомленням та інформації, що поширюється у мережі Інтернет.