ua en ru

Львівська виборча комісія знову відмовилася скасувати участь у виборах до міської ради Львова сфальшованих списків «Батьківщини»

Львівська територіальна виборча комісія знову відмовилася скасувати участь у виборах до Львівської міської ради сфальшованих списків партії «Батьківщина». Рішення про відмову було ухвалено на засіданні комісії. Проти скасування участі сфальшованих списків проголосували члени Львівської ТВК від Партії регіонів і Комуністичної партії. За словами лідера Львівської обласної організації «Батьківщини» Романа Ілика, партія вирішуватиме питання про скасування списків для виборів у судовому порядку.

Крім того, Львівська обласна територіальна виборча комісія має намір найближчим часом розглянути питання про скасування участі списків «Батьківщини» у виборах до Львівської обласної ради.

Нагадаємо, Львівська територіальна виборча комісія раніше вже відмовлялася скасувати списки «Батьківщини» для виборів Львівської міської ради.

Водночас, «Батьківщина» відкликала списки партії, подані фальшивим керівництвом львівської обласної організації для виборів до обласної ради,- таке рішення було ухвалено на звітно-виборчій конференції партії.