ua en ru

"Львівгаз" у 2017 відремонтує та замінить понад 54 км газових мереж

"Львівгаз" у 2017 відремонтує та замінить понад 54 км газових мереж "Львівгаз" у 2017 відремонтує та замінить понад 54 км газових мереж

На це компанія скерує понад 38 млн гривень зі своєї інвестиційної програми

У 2017 році для безперебійного газопостачання компанія "Львівгаз" планує відремонтувати та замінити понад 54 км газових мереж і 310 споруд на них, на що скерує понад 38 млн гривень зі своєї інвестиційної програми. Про це йдеться в повідомленні прес-служби компанії.

Для того, щоб усі ремонтні та планові роботи виконувалися вчасно, а аварійні ситуації були ліквідовані в мінімальні терміни, працює три служби: експлуатації газових мереж, внутрішньо будинкових систем газопостачання та аварійно-диспетчерська. Для цього задіяно майже 2,5 тис. фахівців компанії.

Окрім того, щодня в цілодобовому режимі для локалізації та ліквідації аварій у споживачів, в області функціонує аварійна служба ПАТ "Львівгаз", в якій задіяно понад 250 фахівців. Зо добу вони опрацьовують від 80 до 100 аварійних звернень споживачів газу регіону.

"При такій великій кількості робіт, а також низькій оплаті, коли середня зарплата слюсаря на 40% нижча від середньої зарплати по області, відбувається значний відтік кваліфікованих кадрів. До прикладу, у 2016 році з товариства звільнились 318 працівників робітничих професій, яких компанії постійно бракує. Наразі в нас залишаються відкритими 380 вакансій, які неможливо заповнити через наднизький рівень заробітної платні", - розповів голова правління ПАТ "Львівгаз" Юрій Войсович.

За даними прес-служби, щодня ПАТ "Львівгаз" проводить комплекс робіт з ремонту та обслуговування газотранспортної системи щоб забезпечити безперебійне газопостачання до 800 тис. споживачів Львівської області.