ua en ru

У Львові вже зареєструвалися близько 5 тис. кандидатів у нову патрульну службу

У Львові вже зареєструвалися близько 5 тис. кандидатів у нову патрульну службу Фото: служба в поліції користується народним попитом

андидат повинен мати при собі паспорт громадянина України, посвідчення водія та ідентифікаційний код

У Львові вже подали анкети близько 5 тисяч охочих служити в "Моїй нової поліції". Про це сьогодні, 28 квітня, під час брифінгу заявив заступник начальника Головного управління МВС України у Львівській області полковник міліції Сергій Зюбаненко, повідомили у прес-службі ГУМВС України у Львівській області.

"Більше 70 відсотків з них - хлопці. Більшість - з вищою освітою. Середній вік кандидатів - 26 років. Всі мотивовані, мають бажання захищати закон і допомагати людям", - зазначив Зюбаненко.

До співпраці в підготовці нових поліцейських Львова запросили фахівців-тренерів. Перелік дисциплін, які тренери мали б викладати слухачам, складається із 22 предметів, серед яких - Правила дорожнього руху, професійна етика, попередження насильства в сім'ї та ін. Останній термін подачі резюме - 17 травня 2015 р.

Конкурсний набір громадян на навчання в нову патрульну службу Львова триватиме до 13 травня 2015 року. Всі бажаючі віком від 21 року до 35 років можуть також заповнити електронну анкету на сайті МВС.

Нагадаємо, у Львові набір громадян на навчання в нову патрульну службу розпочався 20 квітня. За перший день було подано близько 400 анкет.