ua en ru

У Львові затримали працівника СБУ за вимагання 10 тис. доларів

У Львові затримали працівника СБУ за вимагання 10 тис. доларів Фото: Служба безпеки України (flickr.com/securityserviceofukraine)

Підозрюваний також вимагав перереєструвати BMW X5 на підставну особу

Військова прокуратура Львівського гарнізону і Служба безпеки України затримали працівника СБУ за вимагання 10 тис. доларів. Про це йдеться в повідомленні Генеральної прокуратури України.

Повідомляється, що оперуповноважений управління СБУ у Львівській області вимагав 10 тис. доларів та перереєстрацію права власності на авто BMW X5 на підставну особу за закриття кримінальної справи щодо власника одного з розважальних закладів Львова.

"Вказану особу затримано в порядку ст. 208 КПК України при здійсненні реєстраційних заходів, пов'язаних з перереєстрацією транспортного засобу. Проводяться невідкладні слідчі (розшукові) дії, а також обшуки за місцем роботи та проживання фігуранта справи", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що ГПУ готує підозру затриманому за хабар начальнику поліції охорони Сергія Будника. За даними слідства, він вимагав щомісячної виплати понад 80 тис. гривень крім офіційних платежів за надання послуг з фізичної охорони.