ua en ru

У Львові вибухнув кіоск з вуличною їжею, є постраждала

У Львові вибухнув кіоск з вуличною їжею, є постраждала Фото: вибух у кіоску у Львові (twitter/zaxid.net)

Вибух у Львові міг статись внаслідок витоку побутового газу

У Львові в четвер, 10 травня, внаслідок вибуху в кіоску з вуличною їжею на вулиці Зерновій травмована 17-річна дівчина. У потерпілої медики діагностували струс мозку, йдеться у повідомленні управління Національної поліції Львівської області.

Зазначається, що інформація про вибух у кіоску надійшла до поліції близько 5:35. Зараз на місці події працює слідчо-оперативна група.

"Правоохоронці встановили особу потерпілої - нею виявилась 17-річна львів’янка, яка перебувала у закладі. Лікарі діагностували у неї струс головного мозку та опік обличчя", - повідомили у поліції.

У Львові вибухнув кіоск з вуличною їжею, є постраждалаУ Львові вибухнув кіоск з вуличною їжею, є постраждалаУ Львові вибухнув кіоск з вуличною їжею, є постраждала

Фото: вибух у кіоску у Львові (facebook.com-MVS.LVIV))

Також попередньо встановлено причину вибуху - він міг статись внаслідок витоку побутового газу.

"Правоохоронці встановлюють обставини події, вирішується питання про відкриття кримінального провадження", - зазначили у поліції.

Нагадаємо, під Києвом стався вибух у селі Петропавлівська Борщагівка в ніч на 6 травня на вулиці Соборній. У результаті інциденту постраждав чоловік.