ua en ru

У Львові поблизу школи розлили газовий конденсат, дітей евакуювали

У Львові поблизу школи розлили газовий конденсат, дітей евакуювали Ілюстративне фото (facebook.com.lvivskagazeta)

Співробітники ДСНС локалізували та знешкодили джерело запаху

У Львові біля школи злили конденсат з газового балона, в результаті чого чого дітей довелося евакуювати. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Львівської міської ради.

Як повідомляється, інцидент стався біля школи № 77 з поглибленим вивченням економіки та управлінської діяльності, яка розташована на вулиці Івана Виговського, 7-А. Встановлено, що на території гаражів поруч зі школою невідомі особи, ймовірно, злили конденсат з газового балона.

"Сьогодні о 09:00 різкий запах газу поширився на території школи і в приміщенні фойє. 437 дітей, які були присутні в школі, були евакуйовані на територію церкви", - йдеться в повідомленні прес-служби.

Співробітники ДСНС локалізували та знешкодили джерело запаху.

В даний час запах розсіюється, приміщення школи провітрюють і дезінфікують. Життя дітей та персоналу школи нічого не загрожує.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в школах на території окупованого Сімферополя дітям і вчителям роздають пам'ятки з рекомендаціями про діях у разі забруднення атмосфери.

Також повідомлялося, що прокуратура Херсонської області розпочала кримінальне провадження за фактом викидів в атмосферу хімічних речовин заводом "Кримський титан".