ua en ru

У Львові учасник ДТП наніс ножові поранення патрульній поліцейській

У Львові учасник ДТП наніс ножові поранення патрульній поліцейській Фото: місце події (facebook.com/MVS.LVIV)

Пораненій патрульній проводять термінову операцію

У Львові у неділю, 13 травня, учасник дорожньо-транспортної пригоди наніс ножові поранення патрульній поліцейській, що разом з напарником оформлювала ДТП. Про це повідомляє прес-служба Міністерства внутрішніх справ на своїй сторінці у соцмережі Facebook.

"13 травня, близько 17.25 на вулиці Стрийській у Львові екіпаж Управління патрульної поліції Львівської області оформляв дорожньо-транспорту пригоду - зіткнення автомобілів "Шкода Октавія" та "Лексус". Під час оформлення ДТП 42-річний водій "Шкоди", мешканець Закарпатської області, намагався втекти з місця події. При цьому чоловік завдав поліцейській ножові поранення", - сказано у повідомленні.

#ОФІЦІЙНО У Львові учасник ДТП наніс працівниці патрульної поліції ножові поранення Аби затримати зловмисника,...

Опубліковано МВС України 13 травня 2018 р.

Зазначається, що напарник пораненої був змушений застосувати табельну вогнепальну зброю.

Опубліковано Патрульна поліція Львівської області 13 травня 2018 р.

"Після того, як чоловік не відреагував на попереджувальний постріл, патрульний поранив нападника у ногу та затримав його", - повідомили у МВС.

Зараз на місці події працює слідчо-оперативна група. Правоохоронці встановлюють обставини події, вирішується питання про відкриття кримінального провадження.

"І поранена поліцейська, і нападник перебувають у лікарні. 28-річній патрульній проводять термінову операцію. Життю нападника нічого не загрожує", - додали у прес-службі.

Нагадаємо, як повідомлялося, в квітні в Черкасах чоловік з ножем напав на поліцейських, у результаті чого постраждали три правоохоронця.