ua en ru

У Львові п'яні поліцейські побилися з охороною в нічному клубі

У Львові п'яні поліцейські побилися з охороною в нічному клубі Фото: патрульна поліція

Співробітники поліції нібито влаштували конфлікт з працівниками Держслужби охорони

У Львові п'ятеро п'яних поліцейських в ніч на 29 жовтня побилися в нічному клубі "Метро" з працівниками Державної служби охорони (ДСО), передає ZIK з посиланням на джерела в правоохоронних органах.

Як стало відомо агентству, близько 5:00 поліцейські зчепилися з охороною. Джерело повідомляє, що патрульні були напідпитку. На місце події приїхав керівник патрульної поліції Львова Юрій Зозуля, щоб "зам'яти" цю справу.

Джерело в правоохоронних органах повідомило прізвища поліцейських, які влізли в бійку, - Бутлер Ігор Олександрович, Олійник Роман, Баюс Володимир Іванович, Бурбан Павло Васильович, Буць Володимир Володомирович.

Зазначається, що конфлікт, який переріс у бійку, яка сталася між поліцейськими і працівниками ДСО, які приїхали втихомирювати нетверезих порушників порядку.

При цьому начальник патрульної поліції Львова Юрій Зозуля чомусь заперечує факт інциденту.

"Ніякої бійки не було. Поки що ми розбираємося в ситуації - коментувати нічого не можемо", - заявив він.

Спікер ДСО у Львівській області Денис Харчук повідомив, що ця установа знаходиться під охороною ДСО, працівники служби виїжджали кілька разів за ніч на сигнал тривоги.

"Таких виїздів за ніч було кілька. Працівники ДСО виїжджали і вгамовували відвідувачів, які порушували громадський порядок в цьому закладі. Хто там був - поліція або не поліція - ми не знаємо", - повідомив Харчук.

За його словами, один з виїздів був дійсно під ранок 29 жовтня.

Нагадаємо, в кінці вересня у Львові під час масової бійки чоловік вкусив поліцейського.