ua en ru

У Львові перевіряють інформацію про мінування магазину

У Львові перевіряють інформацію про мінування магазину Ілюстративне фото (facebook.com/MVS.LVIV)

На місці події працюють експерти-вибухотехніки

У Львові правоохоронці перевіряють інформацію про мінування магазину на вулиці Зеленій. Про це йдеться у повідомленні прес-служб Головного управління Національної поліції у Львівській області.

Як зазначається, інформація про подію надійшла до рятувальників сьогодні, 23 серпня 2018 року, близько 14:30. Наразі інформація про мінування магазину побутової техніки перевіряється.

"На місці події працюють експерти-вибухотехніки, кінолог, слідчо-оперативна група та працівники інших відповідних служб, які задіюються у таких випадках", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, раніше РБК-Україна повідомляло, що співробітники Служби безпеки України затримали двох "телефонних терористів" на території Одеської та Дніпропетровської областей.

Крім того, повідомлялося, що у Харківській області правоохоронці затримали чоловіка, який "мінував" районний відділ поліції. Так, про "замінування" Зміївського відділу поліції повідомляв 48-річний мешканець села Лиман, на момент скоєння злочину чоловік знаходився у стані алкогольного сп’яніння.