ua en ru

У Львові сталася пожежа на території підприємства

У Львові сталася пожежа на території підприємства Фото: пожежні (Pixabey)

На місце пожежі у Львові прибули 10 одиниць пожежно-рятувальної техніки

У Львові сталася пожежа на території підприємства сьогодні, 25 липня 2017 року, в результаті події ніхто не постраждав. Про це повідомляє прес-служба Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій України в Львівській області.

"25 липня о 15:26 до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення про пожежу даху недіючої будівлі на території підприємства м. Львові на вул. Замарстинівська, 170", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією видання, на ліквідацію пожежі прибуло 10 одиниць пожарноспасательной техніки та 7 пожежно-рятувальних підрозділів.

Так, вогонь швидко поширився по дерев'яних конструктивних елементів будівлі і на момент прибуття пожежних охопив покрівлю. Пожежники ліквідували загоряння в апаратах захисту органів дихання.

altalt

Фото: пожежа на території підприємства (lviv.dsns.gov.ua)

Наголошується, що пожежу локалізували 15:59 та ліквідували о 16:10. Вогнем було знищено дах та перекриття на площі 300 квадратних метрів, дві віконні рами і підсобне приміщення з сміттям.

В результаті події ніхто не постраждав. Наразі причина виникнення пожежі встановлюється.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Одесі на пляжі Ланжерон сталася пожежа в ресторані "Хуторок", є постраждалий серед рятувальників.