ua en ru

У Львові у ході конфлікту група зловмисників завдала ножові поранення 3 особам

У Львові у ході конфлікту група зловмисників завдала ножові поранення 3 особам Фото: поліція (oda.zt.gov.ua)

Наразі затримано трьох ймовірних нападників

У Львові у ході конфлікту група зловмисників завдала ножові поранення трьом особам, наразі їх госпіталізовано. Про це йдеться у повідомленні прес-служби патрульної поліції Львова у Facebook.

"Сьогодні, близько 2 години ночі, на телефон 102 надійшло повідомлення, що на вулиці Петлюри, у парку, людина стікає кров’ю. Патрульні прибули на місце події та побачили трьох чоловіків, всі вони отримали тілесні ушкодження. В одного було ножове поранення шиї, в другого порізана нога, третій чоловік отримав поранення в ділянку серця", - йдеться у повідомленні.

Постраждалих було госпіталізовано, вони не змогли повідомити причин конфлікту, але повідомили, що напад здійснили три особи, зокрема одна жінка.

Повідомляється, що на місці вчинення злочину правоохоронці виявили ніж, документи та 3 мобільних телефони.

"Неподалік патрульні побачили двох осіб: жінку та чоловіка, які мали очевидні ознаки сильного алкогольного сп'яніння, поводилися підозріло, мали сліди крові на одязі та ознаки боротьби. Громадян затримали, один з них виявився власником документів та одного із телефонів, які знайшли на місці злочину", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що двох зловмисників було доставлено до відділу поліції. Згодом правоохоронці затримали ще одного чоловіка, який ймовірно причетний до нападу.

Патрульні затримали двох осіб, ймовірно причетних до нічної різанини у Львові Сьогодні, близько 2 години ночі, на телеф...

Опубліковано Патрульна поліція Львова 18 жовтня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Харкові зловмисники проникли до квартири місцевого мешканця та викрали 50 тис. гривень.