ua en ru

У Харкові зловмисники проникли до квартири місцевого мешканця та викрали 50 тис. гривень

У Харкові зловмисники проникли до квартири місцевого мешканця та викрали 50 тис. гривень Фото: поліція (oda.zt.gov.ua)

За даним фактом відкрито кримінальне провадження

У Харкові зловмисники проникли до квартири місцевого мешканця та викрали 50 тис. гривень. Про це йдеться у повідмоленні прес-служби Головного управління Національної поліції у Харківській області у Facebook.

"До Індустріального відділу поліції надійшла інформація, що 16 жовтня близько 13:20 в квартирі багатоповерхівки на вулиці Сергія Грицевця на чоловіка здійснено напад. Коли 25-річний мешканець району повернувся додому, то застав у квартирі двох невідомих чоловіків. Непрохані гості зв'язали потерпілого, бризнули в очі з балончику та під загрозою застосування ножа заволоділи грошима у сумі близько 50 тис. гривень", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, наразі правоохоронці розшукують зловмисників, за вказаним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 187 (розбій) Кримінального кодексу України. Відповідно до санкції статті, зловмисникам загрожує до 12 років позбавлення волі із конфіскацією майна.

#Поліція_Харківщини Поліцейські Харкова встановлюють обставини нападу на чоловіка Двоє невідомих проникли до квартири...

Опубліковано Поліція Харківщини 17 жовтня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Києві зловмисники викрали із банківських скриньок близько 350 тис. доларів.