ua en ru

У Львові 26 квітня відбудеться Український Форум Центрів Спільного Обслуговування

У Львові 26 квітня відбудеться Український Форум Центрів Спільного Обслуговування

Україна швидко перетворюється на популярне місце розташування центрів спільного обслуговування (ЦСО) та аутсорсингу бізнес-процесів (АБП) в своєму регіоні. Останнім часом низка провідних мультинаціональних компаній вирішила організувати в Україні регіональні оперативні підрозділи ЦСО, і країна перемогла в жорсткій конкуренції зі своїми сусідами за право стати обраним місцем розташування.

Безперечно, на такі рішення значно вплинув індекс вартості виробничих витрат, де заробітна плата і офісні витрати знаходяться на дуже конкурентноздатному рівні. Наявність молодих, висококваліфікованих і мотивованих трудових ресурсів є також одним із вирішальних чинників. Окрім того, як один зі світових лідерів IT-аутсорсингу, Україна в технологічному плані готова робити внесок у рушійні сили змін, які формують майбутню модель ЦСО.

Цей Форум відбудеться з метою створення незалежної платформи для усіх зацікавлених сторін, щоб зібратися разом, обмінятися передовим досвідом і обговорити можливості, що створюються завдяки швидкому розвитку ЦСО і АБП в Україні.

Тут ви почуєте і зустрінете:

  • Вищих керівників тих компаній, що вже ведуть операційну діяльність ЦСО в Україні;
  • Загальне керівництво, фінансових директорів та спеціалістів з роботи з кадрами провідних багатонаціональних і національних компаній, які активно розглядають питання розміщення виробничих підрозділів ЦСО в країні;
  • Регіональних і національних посадовців, які повідомлять про свої наміри підтримати організацію діяльності ЦСО в Україні;
  • Провідних радників, постачальників технологій та експертів з широким досвідом планування, запуску і ведення операційної діяльності ЦСО в Україні і світі.

На вас чекають 4 сесії продуктивної дискусії з провідними спікерами:

  • Сесія 1: Визначення шляхів зростання перспектив України як місця розташування ЦСО та аутсорсингу бізнес-процесів (АБП);
  • Сесія 2: Приклади з практики та уроки, винесені з досвіду діяльності провідних ЦСО, що оперують в Україні;
  • Сесія 3: Еволюція моделі ЦСО на світовому рівні та як Україні скористатися новими трендами і найкращою практикою;
  • Сесія 4: Дискусія за круглим столом між діючими і потенційними інвесторами та владою стосовно подальших заходів, необхідних Україні для розширення частки ринку на висококонкурентному ринковому просторі ЦСО.

Реєстрація онлайн та детальна програма http://strategy-council.com/uk/events/ukrainskij-forum-centriv-spilnogo-obslugovuvanna/.

Отримайте знижку 15% при реєстрації за промокодом RBC15.

Контакти:

+44 (0) 20 8979 6978

welcome@strategy-council.com

Місце проведення: SoftServe HQ

За офіційної підтримки Львівської міської Ради та Львівської обласної державної адміністрації

Strategy Council – компанія, що культивує знання й розбудовує зв'язки між бізнес-співтовариствами, головним чином, у європейських країнах з ринковою економікою, що формується.

Сукупний досвід нашої управлінської команди – кілька десятків років роботи в галузі міжкорпоративних конференцій, надаючи професійні знання й можливості розвитку ділових зв’язків, створюючи стійкі, розраховані на тривалу перспективу ділові співтовариства.