ua en ru

Lviv GameDev Conference 2018

Lviv GameDev Conference 2018

Lviv GameDev Conference - 7-я масштабна щорічна конференція для гейм-розробників. Подія збере близько 500 учасників: інді-розробників, GameDev-студій, фрілансерів, стартаперів, великих компаній, розробників, які хочуть влитися в GameDev, паблишеров та інвесторів, фанатів ігор і більш 50 спікерів.

Конференція відбудеться 27 січня 2018 у Львові

Конференція традиційно пройде в 4-ох потоку + 1 WORKSHOP-room:

  • "GameDev Business & Promotion". Потік для власників GameDev-студій, а також маркетологів і продюсерів. Дізнайтеся як кіберспорт перевернув ігрову галузь і як заробляти на цьому. Ми поговоримо про інвестиції, тренди ігрової індустрії і яскравих вітчизняних успіхи. Як побудувати студію і як нею управляти. Ідеальна команда проекту, де брати і ростити кадри для індустрії.
  • "GameDev Tech". Все те, що спрощує життя розробникам ігор і дозволяє не проводити роки за C ++. І це не тільки Unity. Як створюються ігри і програми з AR / VR технологіями, як не відставати в цьому. Які технології краще вибрати.
  • "GameDev Indie". Потік для розробників інді. Чи можливо в сучасному світі одному створити великий проект? Теми, які під силу інді розробникам, інді-лайфстайл, історії успіху тих, хто прорвалися і багато цікавого. Художній арт для іграшок.
  • "GameDev Art". Левел-дизайн, створення персонажів, музика, створення історій. Творчість при створенні гри у її найвищому вияві.
  • "Workshops". Деякі теми вимагають більш детального розкриття, ніж це можливо на підлозі-годинному доповіді. Цей потік саме для таких майстер-класів, де прямо на місці можна навчитися чомусь новому.
  • Виставкова зона - місце, де кожен може представити свої розробки у сфері ігрової індустрії (напрацювання, технології, ігри, продукція, яка корисна розробникам і багато чого іншого), а учасники - спробувати це все на місці!

Однак, у нас багато оновлень!

У цьому році ми приділимо багато уваги кіберспорту і його вплив на ігрову індустрію, а також розглянемо найпопулярніші технологічні прориви - AR / VR у сфері розробки ігор!

Програму події доповнить ігрова частина: шоу-кейси, подання розробок GameDev

Детальна інформація - на сайті http://gamedev.lviv.ua/

Слідкуйте за новинами у наших соціальних мережах https://www.facebook.com/startuplviv/

Контактна особа:

Михайлишин Олег

email: omykhailyshyn@startup.lviv.ua

tel: 093705 20 81

Зареєструватися можна за посиланням - http://gamedev.lviv.ua/registration/

Промокод на знижку: GAMEDEV15TRAFFIM

Організатор: LembergTechBusinessSchool: організація з 9-річною історією проведення успішних конференцій: LvivMobileDevelopmentDay, LviviCamp, Game Craft Conference Kyiv, Lviv PM Day і LvivFreelanceForum.