ua en ru

У Луцьку поліцейські зі стріляниною затримали озброєних зловмисників

У Луцьку поліцейські зі стріляниною затримали озброєних зловмисників Фото: вилучена зброя розбійників

Затриманні дістали поранення ніг та під охороною доставлені до лікарні

У Луцьку двоє зловмисників намагалися обікрасти банк, а побачивши поліцейських - почали стріляти по них. Правоохоронці застосували табельну зброю, поранивши правопорушників, повідомляє прес-служба поліції Волинської області.

Зазначено, що в тамбурі відділення одного із банків на бульварі Дружби народів Луцька вранці 28 січня поліцейські помітили двох чоловіків у масках.

"При спробі затримання зловмисників ті почали стріляти по поліцейських та погрожували підірвати гранату, як виявилося згодом - не бойову. Для затримання зловмисників співробітникам Управління поліції охорони довелося застосувати табельну вогнепальну зброю. Затриманні дістали поранення ніг та під охороною доставлені до лікарні. Ніхто із правоохоронців не постраждав", - йдеться в повідомленні.

За даними відомства, затриманими виявилися 19-річний та 22-річний жителі Луцького району, причому один із них раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності.

altaltaltaltalt
Фото: затримання розбійників у Луцьку

Як з’ясувалося, зловмисники пошкодили банкомат, який знаходиться у тамбурі відділення банку, та намагалися викрасти із нього гроші.

За цим фактом слідчі Луцького відділення поліції розпочали кримінальне провадження за ч. 3 ст. 187 КК (розбій). Триває досудове розслідування.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що на Закарпатті вночі 27 січня 2017 року п'яний зловмисник влаштував стрілянину на автостоянці.