ua en ru

Луценко заявив, що задоволений рішенням регламентного комітету Ради за поданнями на Полякова

Луценко заявив, що задоволений рішенням регламентного комітету Ради за поданнями на Полякова Фото: Максим Поляков (facebook.com-polyakovma)

Рішення комітету відкриває можливість розгляду всіх трьох представлень на Полякова в Раді

Генеральний прокурор України Юрій Луценко задоволений рішенням регламентного комітету Верховної Ради України з поданнями на народного депутата Максима Полякова. Про це він заявив після засідання регламентного комітету, на якому розглядалися подання, у четвер, 6 липня, передає кореспондент РБК-Україна.

"Рішенням комітету в цілому ми задоволені, оскільки відкривається можливість розгляду всіх трьох представлень на Полякова у Верховній Раді", - сказав Луценко.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що комітет з питань регламенту та організації роботи Верховної Ради визнав недостатньо обґрунтованими подання генерального прокурора Юрія Луценка на притягнення до кримінальної відповідальності та арешт народного депутата Максима Полякова ("Народний фронт"). При цьому комітет вважає достатньо обґрунтованим подання генпрокурора на затримання Полякова.

Зазначимо, Національне антикорупційне бюро України (НАБУ) та Спеціалізована антикорупційна прокуратура (САП) опублікували докази участі нардепа Максима Полякова ("Народний фронт") у "бурштиновій справі".