ua en ru

Луценко: сьогодні буде вирішуватися, яка фракція може взяти на себе відповідальність створити коаліцію

Луценко: сьогодні буде вирішуватися, яка фракція може взяти на себе відповідальність створити коаліцію Фото: Юрій Луценко про створення коаліції

За його словами, створення коаліції - це питання сьогоднішнього засідання

Голова фракції "Блок Петра Порошенко" (БПП) Юрій Луценко вважає, що сьогодні буде вирішуватися, яка фракція може взяти на себе відповідальність створити коаліцію. Про це він повідомив у коментарі журналістам, передає 112 Україна.

"Нагадаю, що кандидатуру нового прем'єр-міністра повинна внести коаліція фракцій, не "БПП", "Народний Фронт", не "Батьківщина" або будь-яка інша фракція, а коаліція фракцій. І тому ми маємо план, і пропонуємо його колегам, але ми потребуємо їх підтримки. Бо, незважаючи на те, що ми найбільша фракція, ми потребуємо коаліції фракцій, які можуть внести цю кандидатуру на розгляд президенту", - заявив Луценко.

Він також зазначив, що створення коаліції - це питання сьогоднішнього засідання, яка фракція може взяти на себе відповідальність створити коаліцію під новий уряд і нового прем'єра.

Нагадаємо, раніше лідер Радикальної партії Олег Ляшко заявив, що рада коаліції, на якій голова фракції БПП Юрій Луценко має подати кандидатуру прем'єр-міністра, буде скликаний 24 березня 2016 року.