ua en ru

Луценко розповів, як можуть вирішити проблему зі зняттям Януковича з розшуку Інтерполу

Луценко розповів, як можуть вирішити проблему зі зняттям Януковича з розшуку Інтерполу Фото: Юрій Луценко

Глава ГПУ бачить два шляхи вирішення даної проблеми

Генеральний прокурор України Юрій Луценко розповів, як можуть вирішити проблему зі зняттям колишнього президента України Віктора Януковича з розшуку Інтерполу. Про це він написав на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

Так, глава ГПУ бачить два шляхи вирішення даної проблеми.

"Прихильникам Януковича і зрадофілам не варто радіти рішенню Інтерполу про зняття з розшуку Януковича, Онищенка, Клюєва. Цю проблему ми вирішимо. Або переконаємо Печерський суд прийняти рішення відповідно до вимог нового керівництва Інтерполу. Або отримаємо в суді вирок і оголосимо віп-втікачів у розшук для відбування покарання", - підкреслив Луценко.

Прихильникам Януковича і зрадофілам не варто радіти рішенню Інтерпола про зняття з розшуку Януковича, Оніщенка, Клюєва....

Опубліковано Юрієм Луценком 4 травня 2017 р.

Нагадаємо, раніше заступник Генпрокурора Євген Єнін заявив, що рішення Інтерполу не має ніякого значення для початку судового процесу за обвинуваченням Віктора Януковича в державній зраді, який розпочнеться 4 травня. "Останні рішення Інтерполу про зняття з міжнародного розшуку представників режиму Януковича пов'язані перш за все з недосконалістю кримінально-процесуального законодавства України в частині обрання запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою", - написав він.