ua en ru

Луценко розповів, про що розмовляв з Коломойським у Амстердамі

Луценко розповів, про що розмовляв з Коломойським у Амстердамі Фото: Ігор Коломойський (УНІАН)

Генпрокурор України стверджує, що не розмовляв з Ігорем Коломойським про його бізнес

Генеральний прокурор України Юрій Луценко розповів про те, за яких обставин зустрівся з бізнесменом Ігорем Коломойським в Амстердамі наприкінці листопада і про що з ним розмовляв. Про це він повідомив в інтерв'ю українським телеканалам.

"Після в'язниці у мене тепер щороку невелика хірургічна операція. Я для цього виїхав буквально на два дні в Амстердам. І в центрі на квітковому ринку я дійсно зустрів студента з України, було зроблене селфі. До мене підійшов Коломойський, і так, ми спілкувалися", - розповів Луценко.

Він також підкреслив, що не розмовляв із Коломойським про його бізнес.

"Ніколи таких розмов не було, а я спілкувався з ним у своєму житті близько півтора десятка разів... Про що ми говорили? Звичайно, анекдот про Путіна. Друге - ми поговорили про політичну ситуацію в столиці. Чесно скажу, що я натякнув про неприйнятність фінансової підтримки того радикального шоу, яке влаштував Саакашвілі в центрі Києва", - повідомив генпрокурор.

Нагадаємо, згідно з джерелами РБК-Україна, кримінальні справи проти державного "ПриватБанку" стали приводом для невдоволення президента України Петра Порошенка діяльністю генерального прокурора Юрія Луценка.