ua en ru

Луценко приїде в Раду о 12:30 для розгляду зняття недоторканності з нардепів

Луценко приїде в Раду о 12:30 для розгляду зняття недоторканності з нардепів Фото: Юрій Луценко (прес-служба ГПУ)

Рада сьогодні розгляне подання про зняття недоторканності з 6 нардепів

Генеральний прокурор України Юрій Луценко приїде до Верховної Ради України сьогодні, 11 липня 2017 року, о 12:30 для розгляду зняття недоторканності з народних депутатів. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Ради в Тwitter.

"Готуйтеся! Генеральний прокурор України Юрій Луценко в 12.30 в Раді з питання про зняття недоторканності з депутатів", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Верховна Рада України (ВР) сьогодні, 11 липня 2017 року, розгляне подання Генеральної прокуратури на зняття депутатської недоторканності з низки парламентарів.

Так, мова йде про подання на притягнення до кримінальної відповідальності нардепів Олеся Довгого ("Воля народу"), Євгена Дейдея ("Народний фронт"), Андрія Лозового ("Радикальна партія Олега Ляшка"), а також про надання згоди на притягнення до кримінальної відповідальності, затримання і обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою нардних депутатів Максима Полякова ("Народний фронт"), Борислава Розенблата та Михайла Добкіна ("Опозиційний блок").