ua en ru

Луценко доручив перевірити використання коштів на зведення опорного пункту на Донбасі

Луценко доручив перевірити використання коштів на зведення опорного пункту на Донбасі Фото: Юрій Луценко (gp.gov.ua)

Відповідне дорученя він дав військовому прокурору сил АТО

Генеральний прокурор України Юрій Луценко доручив перевірити використання коштів на зведення одного з опорних пунктів на Донбасі. Про це повідомляє прес-служба ГПУ.

Як зазначається, вчора у ході робочої поїздки до Донецької області Луценко відвідав розташування 128 гірсько-піхотної бригади в зоні АТО. Зокрема, Луценко оглянув фортифікаційну споруду другої лінії оборони і заявив про необхідність провести перевірку використання бюджетних коштів на її зведення.

ГЕНЕРАЛЬНИЙ ПРОКУРОР ЮРІЙ ЛУЦЕНКО ВІДВІДАВ РОЗТАШУВАННЯ 128-Ї ГІРСЬКО-ПІХОТНОЇ БРИГАДИ В ЗОНІ ПРОВЕДЕННЯ АТО І ОГЛЯНУВ Ф...

Опубліковано Генеральна прокуратура України 22 вересня 2017 р.

"Те, за що заплачено мільярди гривень. Те, що на ділі є імітацією опорного пункту: окопи без кріплення, перекриття бліндажів з гілок і 5 - 10 см ґрунту, броньовані двері та вікна вкрадені", - констатував він.

Луценко зазначив, що доручив новому військовому прокурору сил АТО розслідувати витрачення коштів і "в разі встановлення розкрадання - пред'явити обвинувачення тим керівникам ОДА, хто солодко спить в тилу".

Нагадаємо, вчора, 21 вересня 2017 року, Луценко в Краматорську представив нового військового прокурора Військової прокуратури сил антитерористичної операції Олега Ціцака.