ua en ru

Луценко підтвердив, що ГПУ отримала доступ до телефонів Седлецької та Бердинських, - нардеп

Луценко підтвердив, що ГПУ отримала доступ до телефонів Седлецької та Бердинських, - нардеп Фото: Юрій Луценко (РБК-Україна)

Седлецька та Бердинських є свідками у справі про розголошення держтаємниці Ситником

Генеральний прокурор України Юрій Луценко підтвердив, що Генпрокуратура отримала доступ до телефонів главреда "Схем" Наталії Седлецької та журналіста журналу "Новое время" Христини Бердинських. Про це у Facebook написала нардеп Світлана Заліщук.

Як зазначила Заліщук, сьогодні, 5 вересня, відбулася зустріч Луценка з нардепами, на якій обговорювалося питання щодо доступу до телефону Седлецької.

"Щойно були на зустрічі у генпрокурора по справі Наталії Седлецької. Він повідомив, що ухвала суду є не лише по Наталі, але й по Христині Бердинських" ,- написала вона.

Луценко підтвердив, що ГПУ отримала доступ до телефонів Седлецької та Бердинських, - нардеп

Нагадаємо, раніше Бердинських заявила, що суд дав Генпрокуратурі доступ до інформації з її телефону. Про це їй повідомила прес-секретар генпрокурора Лариса Сарган.

Зазначимо, також повідомлялося, що насьогодні була запланована зустріч нардепів з генпрокурором через надання ГПУ доступу до інформації з телефону Седлецької. Зустріч була запланована на 15:30.

Як повідомляли у ГПУ, телефон Седлецької, яка проходить свідком у справі про розголошення держтаємниці директором НАБУ Артемом Ситником, прослуховувати не будуть.