ua en ru

Нардепи у середу зустрінуться з генпрокурором

Нардепи у середу зустрінуться з генпрокурором Фото: Наталя Седлецька (facebook.com/1tvua)

Під час зустрічі відбудеться обговорення ситуації, яка склалась стосовно журналістки Наталії Седлецької

У середу, 5 вересня, група депутатів Верховної ради зустрінеться з генеральним прокурором України Юрієм Луценком. Про це в коментарі РБК-Україна розповів помічник народного депутата Мустафи Найєма.

Зустріч відбудеться о 15:30.

"Сьогодні о 15:30 відбудеться зустріч народних депутатів з генпрокурорм Юрієм Луценко. Точно буде Мустафа Наєм", - повідомила помічник.

Під час зустрічі відбудеться обговорення ситуації, яка склалась стосовно журналістки Наталії Седлецької.

За інформацією РБК-Україна, на зустрічі будуть присутні нардепи, які вже направили депутатське звернення до Генпрокурора.

Також додамо, що о 14:30 відбудеться засідання комітету ВР з питань свободи слова, на якому обговорять рішеня суду відносно Седлецької.

Нагадаємо, як писало РБК-Україна, до генерального прокурора України Юрія Луценка звернулися 13 народних депутатів Верховної ради з проханням провести невідкладний прийом, "щоб припинити неправомірні дії по втручанню в журналістську діяльність і приватне життя Наталії Седлецької", головного редактора програми антикорупційних розслідувань "Схеми".

Прес-секретар ГПУ Андрій Лисенко повідомив, що телефон головного редактора "Схем" Наталії Седлецької, доступ до якого за рішенням суду отримала Генпрокуратура, прослуховуватися не буде.