ua en ru

Луценко назвав імена затриманих суддів, які пропонували хабар Холодницькому

Луценко назвав імена затриманих суддів, які пропонували хабар Холодницькому Фото: Юрій Луценко (прес-служба Юрія Луценка)

Йдеться про суддів Кіровського районного суду міста Дніпро

Хабар голові САП Назару Холодницькому намагалися дати голова Кіровського районного суду міста Дніпро Геннадій Підберезний і заступник голови суду Наталія Овчаренко. Про це повідомив генеральний прокурор України Юрій Луценко на своїй сторінці в Facebook.

"Департамент економіки ГПУ з оперативним супроводом К СБУ за заявою керівника САП Н. Холодницького про пропозицію йому хабара в розмірі 300 тис. доларів затримали на гарячому голову Кіровського районного суду р.. Дніпро Підберезного та суддю цього ж суду Овчаренко, які намагалися домовитися про закриття справи проти останньої", - написав Луценко.

Департамент економіки ГПУ з оперативним супроводом ДО СБУ за заявою керівника САП Н. Холодницького про пропонування йому ...

Опубліковано Юрієм Луценком 21 вересня 2017 р.

Згідно інформації на сайті Кіровського районного суду міста Дніпро, йдеться про голову суду Геннадія Підберезного та заступника голови цього суду Наталію Овчаренко.

Як повідомили раніше в ГПУ, двом суддям Дніпропетровської області, які запропонували хабар у 300 тис. доларів керівнику САП Назару Холодницькому, загрожує до 10 років в'язниці з конфіскацією майна.

Нагадаємо, Холодницький розповів подробиці затримання суддів, які пропонували йому хабар.