ua en ru

Луценко назвав 3 підозрюваних у справі про стрілянину в Княжичах

Луценко назвав 3 підозрюваних у справі про стрілянину в Княжичах Фото: Юрій Луценко (gp.gov.ua)

Планується вручення ще 8 підозр

Генеральний прокурор України Юрій Луценко назвав 3 підозрюваних у справі про стрілянину в с. Княжичі. Про це він написав на своїй сторінці в Facebook.

"За фактом вбивства 5 працівників МВС з. Княжичі, перевищення влади і недбалості працівників Національної поліції оголошено підозри колишньому начальнику управління карного розшуку Києва Куряті, колишньому заступнику начальника відділу карного розшуку райвідділу Мариновському, старшому інспектору корду Курті", - написав він.

Луценко додав, що планується вручення ще 8 підозр.

За фактом вбивства 5 працівників МВС у с. Княжичі, перевищення влади та недбалості працівників Національної поліції огол...

Опубліковано Юрієм Луценком 31 серпня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що генеральна прокуратура України у справі про перестрілку у Княжичах під Києвом оголосила підозри трьом посадовим особам Національної поліції.

Повідомляється, що посадовим особам поліції повідомили про підозру у перевищенні влади, умисному вбивстві двох і більше осіб способом, небезпечним для життя багатьох осіб, Крім того, їх підозрюють у замаху на умисне вбивство. За даними слідства, саме вони організували та забезпечили застосування зброї в Княжичах.