ua en ru

Луценко на цьому тижні пропонує Раді знищити "кровососів"

Луценко на цьому тижні пропонує Раді знищити "кровососів" Фото: Юрій Луценко

Луценко запропонував підтримати законопроект №1069

Верховна Рада України цього тижня має розглянути законопроект №1069 про регуляторну гільйотину, яка має механізм знищення "кровососів" у всіх відомствах. Про це заявив голова фракції "Блок Петра Порошенко" Юрій Луценко сьогодні, 18 травня, під час погоджувальної ради депутатських груп і фракцій, передає кореспондент РБК-Україна.

"Ми можемо підтримати і повинні підтримати узгоджений законопроект про прокуратуру № 2667-П, над яким працювали всі фракції коаліції, і який готовий до проходження в комітеті і до винесення в зал", - заявив Луценко.

Також він закликав розглянути законопроект про національної поліції №2822, який також узгоджений з представниками всіх фракцій, а також №2114 про Державне бюро розслідувань, яке завершує стратегічну архітектуру силових органів.

"Підтримуємо також законопроект про приватному обвинуваченні, внесений фракцією "Батьківщина", і про регуляторної гільйотини №1069, який повинен, нарешті, закласти механізм знищення прапорів і всіх "кровососів" у всіх відомствах нашої країни", - заявив Луценко.

Нагадаємо, голова Верховної Ради України Володимир Гройсман закликав парламент проголосувати за робочий план законодавчого забезпечення реформ.